Música, concerts, balls

Imaginant Miró amb Ignasi Terraza Trio

Vilanova i la Geltrú | Auditori Eduard Toldrà | 27-11-2015

Imaginant Miró amb Ignasi Terraza Trio

Imaginant Miró és el nou espectacle d'Ignasi Terraza Trio, on el JAZZ i la PINTURA es donen la mà en una sèrie de peces inspirades en els quadres del pintor Joan Miró compostes per Ignasi Terraza i interpretades pel seu trio.

El procés creatiu inclou el contrapunt que ofereixen les imatges del vídeo artista David Cid (col•laborador habitual de La Fura dels Baus) que a través del contrast de llum i foscor, ens proposa un diàleg entre imaginació i realitat.

Imaginat Miró proposa a l’espectador que faci de pintor, imaginant el quadre mentre escolta la seva descripció, d’una forma poètica i suggerent, i a continuació, deixi volar la imaginació perquè aquestes imatges es transformin i prenguin vida escoltant la música de Terraza. 

El concert convida a participar de l'art d'una manera molt diferent, i amb ell es vol també sensibilitzar el públic en general sobre l'ús de les eines d'accessibilitat per a persones amb discapacitat visual en museus i instal•lacions culturals.
 

FITXA ARTÍSTICA:

-Ignasi Terraza: piano
-Horacio Fumero: contrabajo
-Esteve Pi: batería


L'Auditori Eduard Toldrà se suma a la celebració dels 40 anys de la Fundació Joan Miró. Mostrant l'entrada del concert a les taquilles de la Fundació us oferiran la possibilitat de visitar-la gratuïtament.

Durada: 75' 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!