Agenda del Penedès

Fires i festes

Sitges Cocktail Night

Sitges | Diferents indrets | 02-10-2015 fins 30-10-2015

Sitges Cocktail Night

Els establiments adherits, tots els divendres del mes d’octubre partir de las 20h fins al tancament, oferiran mitges copes de còctels o combinats de la seva elecció amb un únic denominador comú que serà el ROM BACARDí CARTA BLANCA a un preu de 3’50€. Els participants disposaran d’ un carnet de votacions per escollir el millor còctel, després de segellar cada divendres en un màxim de 2 establiments, per donar compliment al consum d’alcohol responsable. Al final de la butlleta, hi haurà un únic quadrat on s’ha d’especificar l’establiment guanyador a criteri del cada consumidor.

Els carnets entraran en un sorteig de 5 cursos de cocteleria i els guanyadors podran asistir fins amb 10 amics seus, pel que es recomanable que indiquin correctament les seves dades abans de dipositar-los a les urnes que disposarà cada establiment. L’establiment guanyador tindrà 2 invitacions per atendre a la Final Nacional del Bacardí Legacy Cocktail Competition que es celebrarà durant els propers mesos. Depèn de l’horari, serà convidat juntament amb el seu acompanyant, a un dinar o sopar en un restaurant escollit per Bacardí.

Tant el sorteig com el resultat de les votacions que decidirà quin establiment ha preparat el millor còctel, s’informarà el divendres 6 de novembre a les 19h a les instal·lacions de CASA BACARDÍ SITGES.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Diferents indrets
  • Tots els divendres d'octubre, apartir de las 20h

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!