Teatre, dansa i arts escèniques

IDIOTA, al Teatre Casal de Vilafranca

Vilafranca del Penedès | Teatre Casal | 10-10-2015

IDIOTA, al Teatre Casal de Vilafranca

Un home es presenta a unes molt ben remunerades proves psicològiques. Formen part d'un misteriós experiment que una important fundació està desenvolupant. El que l'home creu que serà una manera fàcil i senzilla d'aconseguir els diners que necessita per resoldre els seus problemes econòmics es convertirà en una autèntica trampa, tant física com psicològica. Una atractiva psicòloga el posarà a prova duent-lo a reaccions totalment insospitades per ell. Només concentrant-se serà capaç de sortirse'n. Si no ho aconsegueix, el final serà fatal.

THRILLER

Aquesta obra significa el retorn de Jordi Casanovas al thriller i a la comèdia negra després de les obres Un home amb ulleres de pasta i Sopar amb batalla. Un joc negre, divertit i ple de suspens que situarà al protagonista al límit de la seva paciència i al límit de la seva raó. Un joc també per l'espectador, que haurà de resoldre els diferents obstacles que se li presentin al nostre protagonista des de la seva butaca.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!