Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

'Renéixer' torna a Sant Sadurní

Sant Sadurní d'Anoia | La Fassina de Can Guineu | 27-11-2015 fins 13-12-2015

'Renéixer' torna a Sant Sadurní

Teatro de los Sentidos i les regidories de Cultura i Turisme de l'Ajuntament de Sant Sadurní aposten per reeditar aquesta proposta que va més enllà d'una representació escènica, que s'endinsa en les emocions i convida a l'espectador a participar activament de la història i l'aventura del cava.
Els dies de representació de Renéixer seran el 27,28 i 29 de novembre, del 4 al 8 i de l'11 al 13 de desembre. Els divendres s'oferiran dos passis, a les 20 i 22 hores. Els dissabtes i el dilluns 7 de desembre tres representacions, a les 18, 20 i 22 hores, i els diumenges i el dimarts 8 de desembre passis a les 18 i 20 hores. Les entrades, que tindran un preu de 20 euros, ja es poden adquirir per Internet en aquest enllaç. Molts dels qui l'any passat es van quedar amb les ganes de veure el primer espectacle sobre el món del cava tindran ara una segona oportunitat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!