Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Luar na Lubre, al Teatre Àngel Guimerà

El Vendrell | Teatre Àngel Guimerà | 28-11-2015

Luar na Lubre, al Teatre Àngel Guimerà

La seva popularitat va créixer després de la seva col·laboració amb Mike Oldfield, però, en realitat, el grup ha anat cimentant al llarg dels anys una trajectòria tan sòlida com plena d'inspiració.

En aquesta ocasió, ens presenten Sons da lubre nas noites de luar, un recorregut musical que recull els sons més representatius dels seus 25 anys de carrera musical.

La formació està integrada per Paula Rey Torreiro (veu), Xan Cerqueiro (flautes), Xulio Varela (buzuki, trompa, tarranyola i pandereta), Patxi Bermúdez (bodhran, tambor i djembe), Bieito Romero (gaites, acordió diatònic i viola de roda), Eduardo Coma (violí), Pedro Valero (guitarres) i Xavier Ferreiro (percussions llatines i efectes).

Les entrades es poden adquirir a un preu de 17 euros, i 13 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!