Conferències, col.loquis

Israel Grases presenta el seu primer llibre 'Miradas al pasado desde un presente incierto'

Vilanova i la Geltrú | Biblioteca Joan Oliva i Milà | 03-12-2015

Israel Grases presenta el seu primer llibre 'Miradas al pasado desde un presente incierto'

Israel Grases té 42 anys, és aficionat a la lectura i escriptura des dels 11 anys. Manifesta que té un esperit crític i que escriu per la necessitat de poder plasmar en paper tots els pensaments, opinions que constantment ronden per la seva ment que sempre està activa.

Explica que tot va començar quan algunes persones del seu entorn van animar-lo a corregir i endreçar els seus escrits, perquè poguessin ser publicats. El camí ha estat ple d'entrebancs i li ha costat un any de feina. Però ni els entrebancs ni les dificultats derivades de la seva discapacitat han estat impediment per poder, finalment, realitzar el seu projecte. La seva constància, tenacitat, el no desistir i, sobretot, el creure en ell i les seves capacitats, han fet possible que el llibre ja estigui editat i que tingui concertades presentacions a Sitges, Sant Pere de Ribes, Masnou i Vilanova i la Geltrú.

També, amb motiu del Dia de les Persones amb Discapacitat, el dia 28 de novembre, a les 12 h, a la Biblioteca Armand Cardona, i en l'espai L'hora del conte, es farà lectura de L'Ona i el seu aniversari, d'Anna Garcia Galceran, autora del text, i Joan Turu, autor de les il·lustracions. La lectura anirà a càrrec de l'Anna i la seva germana Cristina. L'Ona és una nena alegre i feliç que va amb cadira de rodes i porta un pegat a l'ull com l'autora d'aquest conte. Aquesta activitat està adreçada a infants d'entre 3 i 10 anys i vol acostar als nens i nenes el món de la mobilitat reduïda, ja que la protagonista del conte transmet alegria i no vol que els infants associïn cadira amb tristesa.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!