Fires i festes

Festa del Carnaval Infantil al Teatre Casal

Vilafranca del Penedès | Teatre Casal | 06-02-2016

Festa del Carnaval Infantil al Teatre Casal

La festa manté els seus trets més característics des de fa uns anys. La desfilada dels nens per l’escenari, la visita del “Rei Carnestoltes” del Casal i la seva concubina per fer-s’hi fotos, i el sorteig de regals del final de la festa, entre tots els nens assistents.



Com ja és tradicional des de fa un munt d’anys, el dissabte de Carnaval fa aturada obligada a la rambla de Nostra Senyora i ho fa per gaudir de la Festa de Carnaval dels més petits de la Vila.
La festa comença amb la possibilitat que els més petits desfilin per l’escenari del teatre on els pares poden fotografiar-los, i acte seguit comença l’animació infantil que aquest any anirà a càrrec d’un dels grups de referència a Catalunya, els lleidatans, ENCARA FAREM SALAT.

Aquesta formació amenitzarà una festa que començarà a tres quarts de 7 de la tarda, on els més petits poden córrer, saltar i ballar, sense preocupar-se de la temperatura del carrer i finalitzarà amb el sorteig de regals entre tots els infants assistents i l’obsequi de les revistes d’edicions CAVALL FORT.

HORARIS

17.30h Obertura de portes
18.00h Inici desfilada de disfresses i repartiment de caramels
18.45h Inici de l’espectacle
20.00h Sorteig de regals 
VENDA D’ENTRADES

A les taquilles del teatre el mateix dia de la festa, des de les 5 de la tarda

PREUS

Socis del Casal, fills fins als 25 anys i néts: Gratuït *
Majors 14 anys :  5€
Menors de 14 anys : 4€

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!