Música, concerts, balls

Susana Sheiman presenta el seu treball 'Open Gate'

El Vendrell | Auditori Pau Casals | 07-05-2016

Susana Sheiman presenta el seu treball 'Open Gate'

La cerca del desenvolupament dels temes, sempre amb un subtil fil conductor, que neix tant en l’ànima de la cantant com de l’input que el públic projecta als músics, fa que els concerts d’aquesta formació siguin sempre diferents i de gran comunicació i comprensió directa per part dels assistents.

Acompanyada per una rítmica de tres músics de brillant trajectòria,  el pianista Xavier Algans – membre de la Big Band Jazz Terrassa-, el contrabaixista Artur Regada – membre fundador de l’Orquestra Catalana La Vella Dixieland-, el bateria Caspar Saint-Charles – col·laborador amb músics internacionals com Jackson Browne, Sharon Jones, George Bratthe o Ray Gelato-, Susana Sheiman compta també amb la complicitat musical del saxo tenor Toni Solà, un vent poderós de formació autodidacta que agafa com a referent l’estil dels clàssics del bop i amb qui la cantant ha compartit escenari en nombroses ocasions.

Aquest concert serà el de presentació d’aquest treball de Susana Sheiman, “Open Gate”, que va ser enregistrat a l’Auditori Pau Casals el passat 2015.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!