Lleure infantil i juvenil

Xiula presenta nou disc il·lustrat: 5472m

Vilafranca del Penedès | Abacus | 14-05-2016

Xiula presenta nou disc il·lustrat: 5472m

 Xiula no és només un grup de música, és una experiència única d’animació musical amb molt d’humor i sobretot, amb un bon treball en valors. Ara després de l’èxit aconseguit pel seu primer disc “Donem-li una volta al món” i, en especial, pel seu gran hit, “Verdura i peix”, una divertida defensa de la dieta saludable, llança el seu nou projecte: un disc i un llibre que arriben plegats.


5472m (Viena Edicions) és un disc il·lustrat o un llibre musical que mostra el viatge de viure. Al llarg del trajecte es produeixen tota mena de situacions i cadascuna d’elles s’explica amb una cançó i la seva corresponent il·lustració de la Mariona Tolosa. Aquest segon treball és doncs, una mena de dietari d’aquest viatge: s’expliquen situacions quotidianes (Som-hi tots a menjar), anècdotes però també, problemes comuns que en un moment o altre ens afecten a tots (Polls, El dentista) i que voldríem canviar (L’escola que volem). En aquests casos, els infants es queixen cantant però alhora obren la mirada i aconsegueixen una major comprensió de la problemàtica.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!