Fires i festes

30a edició de la fira Turismar

El Vendrell | plaça dels Germans Trillas | 24-06-2016 fins 26-06-2016

30a edició de la fira Turismar

PROGRAMACIÓ

Són uns dies en què els veïns del Vendrell i de la comarca, i tots els visitants que tenen segones residències o s’allotgen als hotels i càmpings, de retrobar-se cada any a l’inici de l’estiu. Segons el regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez: “aquesta oportunitat l’aprofitem per organitzar una fira que té diferents objectius: primer, acollir expositors que ofereixen serveis als propietaris de segones residències; segon, mostrar l’àmplia oferta turística d’oci i lleure del Vendrell i comarca, i tercer, celebrar la festa d’inici de la temporada d’estiu amb un programa d’activitats (culturals, musicals, esportives) per a tota la família. Estem convençuts que la proposta que hem preparat per al Turismar d’enguany serà atractiva i sorprenent”.

Per tant, per celebrar l’inici de l’estiu, a la fira Turismar es podrà gaudir d’actuació castellera, bestiari de foc, sardanes, concerts, espectacles de carrer, exhibicions esportives, pista americana, trobada de plaques de cava, food trucks, vins i caves del Baix Penedès, i moltes coses més!

La inauguració oficial de la fira Turismar tindrà lloc el divendres 24 de juny, a les 13 h.

Lloc i adreça de l'acte

  • El Vendrell
  • plaça dels Germans Trillas
  • Coma-ruga
  • Diferents horaris

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!