Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa Major de Sant Jaume a Puigmoltó

Sant Pere de Ribes | Puigmoltó | 21-07-2016 fins 27-07-2016

Festa Major de Sant Jaume a Puigmoltó

La primera de les jornades de la festa serà el dijous 21 de juliol, a les 20h, amb el III Cross de Sant Jaume. L’endemà, divendres, s’ha programat la inauguració de l’exposició de recull de programes de la Festa Major de Puigmoltó, a partir de les 20h, la lectura del pregó, a càrrec de membres de la junta organitzadora de la recuperació, l’any 1977, d’aquesta festa major, a les 21h, i l’inici del XXXIV Campionat de Truc, memorial Josep Pascual ‘Beppo’, a les 22’30h.

De cara al cap de setmana, el dissabte 23, l’obrirà l’esclat de la traca, a les 13h, que estarà acompanyat d’un vermut popular i música, a les 13’15h. A la tarda, hi haurà la cercavila dels balls populars, a les 18’30h, una actuació castellera amb els Castellers de Les Roquetes i una colla convidada, a les 19’30h, i el Gran Ball de Festa Major, a les 23h.

Pel que fa al diumenge 24 de juliol, es durà a terme la missa solemne a la capella dels Cards en honor a Sant Jaume, a partir de les 10’30h, i per la tarda els jocs infantils a les 18’30h (trencar l’olla i curses de sacs, ciclistes i atlètiques). A les 20’30h començarà la segona eliminatòria del campionat de truc.

La resta de dies del programa, del dilluns 25 al dimecres 27, es faran les eliminatòries finals del campionat de truc, a partir de les 22h.
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!