Agenda del Penedès

Fires i festes

Fires i Festes de Sant Sadurní d'Anoia

Sant Sadurní d'Anoia | Diferents indrets | 02-09-2016 fins 11-09-2016

Fires i Festes de Sant Sadurní d'Anoia

FIRES I FESTES 2016

Divendres 2 de setembre

18 h FESTA FINAL DELS TALLERS DE LA FIL•LOXERA. Lloc: plaça de l'Ajuntament. Org.: Associació Festa de la Fil•loxera.

Dissabte 3 de setembre

10 a 14 h TORNEIG DE FUTBOL 7. Lloc: Camp de futbol municipal Org.: Penya Pericos Sant Sadurní.

11 h FESTA INFANTIL AMB INFLABLES I TALLERS. Lloc: plaça de l'Ajuntament. Org.: Associació Festa de la Fil•loxera.

21 h SOPAR DE LA GÀRGOLA. Lloc: plaça de l'Església. Preu: adult 17,50 €; infantil: 7 €. Els beneficis del sopar aniran a Càritas Sant Sadurní. Venda de tiquets fins dijous 1 de setembre a: Casal d'Entitats, Forn l'Arseni, Cafè de la Plaça. Org.: Associació Festa de la Fil•loxera.

00 h CONCERT DE FIRES I FESTES POPULARS a càrrec de Prozac (rock, grunge de Sant Sant Sadurní d'Anoia), FRAC (rap, de Cadis) i PD'S. Org.: Casal Popular el Carràs i Comissió de Fires i Festes Populars. Col.: Regidoria de Cultura.

Diumenge 4 de setembre

9 h XXI TORNEIG DE PETANCA DE FIRES I FESTES. Lloc: camp municipal de petanca (Gat Cendrer, carrer Mercè Rodoreda). Modalitat: Lliure per dobletes formades. Inscripcions: al mateix lloc, a les 8.30 h. Org.: Club Petanca Sant Sadurní.

18 h FESTA DE LA FIL•LOXERA DELS AVIS. Lloc: pati de la Casa dels Avis. Org.: Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia. Col: Associació Festa de la Fil•loxera, Diables Se m'n Refum i Timbalers Tabalots.

Dilluns 5 de setembre

20 h INAUGURACIÓ DE LES EXPOSICIONS DE FIRES I FESTES. Lloc: Índex. Org.: Regidoria de Cultura.

Dimarts 6 de setembre

17 h XIX TROBADA DE PUNTAIRES. Lloc: carrer Raval. Org.: Associació de Puntaires de Sant Sadurní. Col.: Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

18 h BALLADA DE SARDANES amb la Cobla La Marinada. Lloc: plaça de l'Ajuntament. Org.: Foment Sardanista Sant Sadurní. Col.: Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

18.30 h ESPECTACLE D'ANIMACIÓ INFANTIL. Lloc: carrer Mossèn Fontanilles. Org.: Casal Popular el Carràs i Comissió de Fires i Festes Populars. Col.: Regidoria de Cultura

20 h PREGÓ DE FIRES. Lloc: plaça de l’Ajuntament. Org.: Ajuntament de Sant Sadurní.

21.30h KORREBARS. Recorregut: plaça Manuel Raventós, carrers Diputació, Sant Antoni, plaça Ajuntament, carrers Doctor Escayola, Montserrat, rambla de la Generalitat, carrers Anselm Clavé, Raval, Vilafranca, Vallès i plaça Montseny. Org.: Timbalers Tabalots.

Tabalots és el grup de timbalers que acompanya, al so de timbals, totes les aparicions de la fil•loxera, ja sigui la fil•loxera infantil, les fil•loxeretes com la fil•loxera gran. Enguany celebrem els 10è aniversari de l'entitat.
https://www.facebook.com/Tabalots/

1 h FESTA FINAL DE KORREBARS amb The Txandals, grup de versions, i dj Warsaw, resident de La Sala Stroika.  Lloc: plaça del Montseny. Organitza: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes.

 


The Txandals és música non-stop, és festa, festa i més festa. Són deu monstres enfundats dins uns excèntrics xandalls amants dels sintetitzadors, de Jennifer Beals a Flashdance, del rap del Príncep de Bel-Air, i del rosa dels xiclets.
The Txandals significa moure l'esquelet sense parar al ritmo de la frenètica Cindy Lauper, de Michael Jackson i molts, molts més. Significa endinsar-se en el túnel del temps i viatjar amb ells a través de quatre dècades repassant i recordant els millors hits de cadascuna.

https://es-la.facebook.com/The-Txandals

Dimecres 7 de setembre

11.30 h ANIMACIÓ INFANTIL amb l'espectacle Bassal rock, del grup d'animació Ambäukatunàbia. Per ser un espectacle d'aigua, és recomanable portar roba adequada i tovallola. Lloc: Plaça de l'Ajuntament. Org.: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes.


Bassal Rock! Per passar un estiu ben fresc i divertit no hi ha res millor que una bona remullada. Bassal Rock està creat especialment per combatre la calor de la manera més original i divertida! Aquest espectacle uneix la animació musical en directe amb un seguit de recursos aquàtics dissenyats expressament per tal que cada gota d’aigua reparteixi un mar de felicitat!
www.ambaukatunabia.cat


18 h. TALLER DE CIRC amb CirkoMotik, de la Cia. El negro y el flaco. Jocs de psicomotricitat i reflexos, jocs d'equilibri i jocs de malabars per gaudir-ne en família. Lloc: Parc de La Rambla. Org. Regidoria de Cultura i Comissió de Festes.


Jocs de psicomotricitat orientats al circ. Un espai lúdic, alternatiu i no competitiu. Els jocs d’aquest parc estan pensats perquè les persones que hi participin (tant infants com adults) es diverteixin, experimentin amb el seu cos i coneguin algunes de les tècniques de circ. Es un parc de jocs/instalació interactiva basats en elements de circ, combinats amb conceptes de psicomotricitat i equilibri.
www.elnegroyelflaco.org

19 h SARDANES amb la Cobla Sant Jordi. Lloc: Plaça de l'Ajuntament. Org.: Foment Sardanista Sant Sadurní. Col.: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia.

22.30 h CASTELL DE FOCS DE FIRES I FESTES. Lloc: parc Lluís Companys. Org.: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes.

A continuació, ESCAMPADA DE FIL•LOXERETES. Lloc de concentració: carrer Castelló, entre els carrers Mallorca i Montserrat. Hora de Sortida: just després del Castell de Focs. Recorregut 1: carrers Castelló, Mallorca, Barcelona, rambla de la Generalitat, carrers Anselm Clavé, Raval, Josep Rovira, Sant Antoni, per finalitzar a l'Era d'en Guineu. Recorregut 2: carrers Castelló, Montserrat, Doctor Escayola, Hospital, Francesc Moragues, per finalitzar a l'Era d'en Guineu. (Vegeu recorregut i recomanacions al final del programa.) Org.: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia. Col.: Associació Festa de la Fil•loxera.

Enguany la festa de la fil•loxera està d'aniversari: 35 anys i començant a encarar la crisi dels 40, com diuen ells. Però no cal patir... segueixen impulsant amb tota la força i un ritme frenètic la festa de la fil•loxera d'enguany. Aquest any arriben novetats, com la foto gegant i la Fil•loxera solidària que es sumen als actes més tradicionals.

www.festadelafiloxera.cat

 

23 h BALL DE FIRES amb Què tal. Lloc: pista de l'Ateneu. Org.: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes. Col.: Ateneu Agrícola.



Ball de Festa Major i concert, música catalana, zarzuela, clásica........ us ofereix el grup Què Tal.
Un espectacle creat per profesionals de la música, elegant, fresc i ballable.

A continuació, EMPALMADA amb Raggatuning, Dj Merey, resident de Sant Sadurní, i Lemon Mafia. Lloc: parc Lluís Companys (zona pistes). Hi haurà servei d'informació del Punt Mòbil de Salut. Org.: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes. Col.: Regidoria de Joventut


Raggatuning és un exemple de la capacitat d'innovació dins del gènere de les versions i per connectar millor que ningú amb les ganes de festa del públic. Una formació explosiva que reformula els grans hits de l'estiu i les sintonies televisives més populars amb sons llatins, tropicals, funkoides i disco. Un directe calent on no falta de res, i molt ballable pensat per animar i encendre sales i festes majors.

www.raggatuning.com
https://www.facebook.com/pages/Los-Raggatunning
https://www.youtube.com/user/webraggatunning


Dijous 8 de setembre

7 h MATINADES amb la Xaranga Escolta i Xala. Recorregut: El Gat cendrer (pista), carrer Alacant, Barcelona, Mestre Antoni Torelló, Aragó, Montserrat, Doctor Escayola, plaça de l'Ajuntament, carrers Hospital, Francesc Moragues, Marc Mir, Campanar, plaça de l'Església, carrer Església, rambla de la Generalitat i final al parc de la Rambla. Org.: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes. Col.: ADF Sant Sadurní. * Els veïns dels carrers del recorregut recordeu que podeu llençar aigua als participants de les matinades, però aneu en compte de no mullar els músics.

Seguidament, BANY D’ESCUMA. Lloc: Parc de la Rambla. Org.: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes.

10 h a 21 h FIRA DEL DISC. Lloc: plaça Nova. Org.: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes.

11 h MISSA SOLEMNE. Lloc: Església parroquial. Org.: Parròquia de Sant Sadurní d'Anoia.

11 h PLANTADA DELS ELEMENTS DE LA FESTA DE LA FIL•LOXERA INFANTIL. Lloc: carrer Mossèn Fontanilles. Org.: Associació Festa de la Fil•loxera.

A continuació, FESTA DE LA FIL•LOXERA INFANTIL, amb la participació de tots els elements infantils de la Festa. Lloc de concentració: plaça de l'Església. Recorregut: plaça de l'Església, carrers Mossèn Fontanilles, Església, Francesc Moragues, Sant Antoni, Doctor Escayola, per finalitzar a la plaça de l'Ajuntament. Org.: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia. Col.: Associació Festa de la Fil•loxera.

18.30 h PLANTADA DELS ELEMENTS DE LA FESTA DE LA FIL•LOXERA. Lloc: carrer Raval. Org.: Associació Festa de la Fil•loxera. Col.: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia.

19 h BALLADA DE SARDANES amb la Cobla La Principal de Terrassa. Lloc: plaça de l'Ajuntament. Org.: Foment Sardanista Sant Sadurní. Col•labora: Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.


19.30 h POP PER XICS, concert familiar per a que petits i grans balleu sense parar. Lloc: carrer Raval. Org.: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes.

 


Pop per xics, els peques se'n van de festa!


Pop Per Xics és un grup d’animació musical per a tota la família, modern i actual. Cinc músics d’alt nivell, caracteritzats dels líders de les millors bandes de pop, són els encarregats de transformar i interpretar, de forma divertida i pedagògica, les cançons més emblemàtiques de la música Pop. Un espectacle que fa vibrar a la canalla i recordar als més grans de la família.

www.popperxics.com


FESTA DE LA FIL•LOXERA Hora i lloc de concentració: 21.45 h , al capdamunt del carrer Raval. Inici de la baixada: 22 h Recorregut: carrers Raval, Doctor Escayola, plaça de l'Ajuntament, Hospital, Església, Mossèn Fontanilles per finalitzar a la plaça de l'Església. (Vegeu recorregut i recomanacions al final del programa.) Org.: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia. Col.: Associació Festa de la Fil•loxera.


A continuació... NIT D'HUMOR amb Gagsontrix, de PuntMoc. Lloc: Era d’en Guineu Org.: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes

 

 


Un espectacle per a tots els públics, dinàmic i fresc, on es combina un notable treball de teatre físic, un exemple de mim pur, una gran dosi d’humor i una relació molt propera amb l’espectador.
És una proposta arriscada: sense cap element escènic i cap paraula, simplement tres actors en estat pur i un joc de seducció en el qual a través de la seva imaginació ens transportaran on i amb qui ells desitgen.
Tres intèrprets metamorfosejant-se d’humà a element, d’element a animal, d’animal a energia, d’energia a riallada, de riallada a quallada… infinitat de personatges, aranyes, concerts, atracaments, tensió… Tot a un ritme trepidant, sota els fonaments de l’humor absurd; Disposats a esprémer la imaginació fins que la ment aguanti?

www.puntmoc.com

 

1.30 h NIT DE FESTA SADURNINENCA amb Red Stripes, rock i indie, i PD'S Partisano per rematar la festa. Lloc: pista de l'Ateneu Org.: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes. Col.: Ateneu

Red Stripes és una banda de rock/ rock alternatiu formada a principis de 2014 amb els germans Adrià i Joan Pascuet (guitarrista/ cantant i teclat), Quim Suazo (bateria), Iván Heredia (guitarra solista) i Isaac Martín (baix). Compten amb el disc Blow your mind i amb el segon premi  del concurs de grups emergents Shout & Play celebrat a la Sala Razzmatazz.

www.redstripes.es
https://www.facebook.com/redstripesband/
https://www.youtube.com/channel/UCstwe3vB__rABSZuU1J4QrA
https://soundcloud.com/red-stripes-374687076
https://www.instagram.com/redstripesband/


Divendres 9 de setembre

10 h a 21 h FIRA DEL DISC. Lloc: plaça Nova. Org.: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes. 

12 h CERCAVILA DE FOLKLORE POPULAR DE SANT SADURNÍ D'ANOIA. Lloc de concentració: plaça de l'Església. Recorregut: plaça de l'Església, carrers Mossèn Fontanilles, Església, Francesc Moragues, Sant Antoni, Raval, Doctor Escayola i plaça de l'Ajuntament. Org.: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes. Col.: Geganters de Sant Sadurní i Balls Populars de Sant Sadurní d'Anoia.

Seguidament... CONCERT VERMUT. Lloc: plaça de l'Ajuntament. Org.: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes.

17.30 a 20.30 h MOSTRA DEL CLUB NACIONAL SEAT Lloc: Pàrquing del centre Org.: Club Nacional Seat. Col.: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia.


18 h ANIMACIÓ INFANTIL amb l'espectacle Queviures de la Cia. De Parranda. Lloc: El Raval. Organitza: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes.

 

Benvinguts a la nostra botiga, on hi tenim paperines d'animació, cançons d'oferta, un assortit variat de contes, diversió a pes, danses a 2x1 i jocs a granel !!!

Un espectacle que recupera l'encant de les botigues de tota la vida i fomenta els bons hàbits alimentaris.

www.deparranda.cat

18.30 h TAST DE RATAFIES a càrrec de Ratafia de l'avi Guillem. Lloc: Casal Popular de Sant Sadurní d'Anoia. Org.: Casal Popular el Carràs, Comissió de Fires i Festes Populars i Ratafia de l'avi Guillem.

19 h SARDANES amb la Cobla Jovenívola de Sabadell. Lloc: plaça de l'Ajuntament. Org.: Foment Sardanista Sant Sadurní. Col.: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia.

21.30 h CORREFOC dels Diables Se me'n Refum amb les colles de diables convidades Dimonis de Puigcerdà i Ball de Diables del Terrazel de Sant Llorenç d'Hortons. Recorregut: plaça de l'Ajuntament, carrers Doctor Escayola i Montserrat, rambla Generalitat i final dins el parc de La Rambla. (Vegeu recorregut i recomanacions al final del programa.) Org.: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia. Col.: Diables Se me'n Refum.

22 h CONCERT DE VIOLONCEL I GUITARRA. Obres de Vivaldi, Manuel de Falla, Granados, Bach i Piazzola. Intèrprets: Quim Alabau (violoncel) i Joan Garrobé (guitarra) Lloc: Capella de l'Índex. Org.: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes.

 


Quim Alabau va néixer a Barcelona i va cursar els estudis musicals de violoncel a l’Escolania de Montserrat i al Conservatori Municipal Superior de Música de Barcelona. Ha estat membre de la Joven Orquesta Nacional de España, l’Orquestra de Cambra del Palau de la Música, l’Orquestra Simfònica del Vallès i l'Orquestra Camerata XXI, entre d'altres. És professor de violoncel i té enregistrats varis CD, amb Feliu Gasull, el Quartet Toldrà i el Quintet Cordes invisibles.

Joan Garrobé va néixer a Barcelona i va començar els seus estudis musicals al conservatori de la seva ciutat. Ha estudiat amb mestres com Eduardo Sáinz de la Maza, María Luisa Anido i José Tomás. La seva carrera en solitari l’ha dut a tocar en diferents països i ha format part de l’Orquestra Ciutat de Barcelona, la Frysk Jeugd Orchestra, l’Orquestra de Cambra de l’Empordà o l'Orchestra da Camera di Torino.  dut a col•laborar amb músics com Manel Camp, Eduard Iniesta, Conrad Setó, Carles Benavent i Pere Bardagí, amb qui, juntament amb Quim Alabau, va fundar el quintet Cordes Invisibles. Entre els seus treballs discogràfics destaquen Sense trampa, Música infidel i A mig camí.

00 h CONCERT amb Steve Smyth & The Outlaws (blues i rock). Lloc: plaça de l'Ajuntament. Org. Regidoria de Cultura i Comissió de Festes.


¬L'atemporalitat és una qualitat difícil de precisar, però per al cantant i compositor Steve Smyth és la seva principal virtut. Provinent de la costa sud de New South Wales (Austràlia), la vida itinerant de Smyth l’ha portat a llocs com Amèrica del Nord, Europa i Àsia. Mai s’atura prou temps com per arrelar-se a un lloc i va absorbint experiències que plasma en les seves cançons.

Després del gran èxit del seu anterior disc “Re-lease” (2011), ens porta el seu segon disc “EXITS” (2014) amb el segell “Ivy League Records”, amb el més que energètic tema “Shake it”, nominat per la revista Rolling Stone com un dels millors vídeos de l’any.
Aquest disc va ser gravat a Echo Park, a l’ombra dels turons de Hollywood i amb Joey Waronker a la bateria (Atoms For Peace, Thom York, Beck) i Gus Seyffert al baix (The Black Keys, Norah Jones). “EXITS” uneix el blues amb ritmes esgraonats i marcats per les guitarres abstractes. Un disc ple de contrastos que mostra tota la seva força però també la seva dolçor.
Desde els carrers de París ha fet de teloner de grups com The Killers, Angus i Julia Stone i Lanie Lane. Smyth ha demostrat una vegada i una altra tenir un directe devastador i viu. Una veu empapada de Bourbon amb textura de Louisiana, moltes vegades capaç d’elevar-se fins al cel amb dolçor. És temptador comparar Steve Smyth amb algun dels grans vocalistes de les últimes dècades.

www.stevesmyth.com.au
https://www.facebook.com/stevesmythofficial
https://twitter.com/stevesmythmusic
https://soundcloud.com/steve_smyth
https://www.youtube.com/results?search_query=steve+smyth
https://www.instagram.com/lonosmyth/

00 h CONCERT amb Atupa des del País Valencià (rap, hip hop, ska...) ; Esne Beltza, des del País Basc (hip hop, reagge, soul, folk ...)  i DJ Sendo. Lloc: parc de la Rambla. Org.: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes.

¬

Quasi res porta el diari (autoeditat, 2016) és el resultat de les experiències arran dels gairebé cinc anys de vida d’ATUPA, procendent de l'Horta Nord, al País Valencià. Una aposta per la professionalització, però sense perdre la perspectiva irònica i la xuleria hereva de les influències més raperes.

Com en la resta de les referències del grup, l’eclecticisme continua sent un dels trets més característics, barrejant sonoritats del rap més clàssic fins a l’electrònica, el rock, el pop o el dancehall. Cadascuna de les cançons esdevenen un repte en què es juga amb el gènere per a dur-lo a la versió més atupera.

www.atupa.net

 


¬

Esne Beltza és una coctelera: la influència d’estils com ara hip hop, reggae, soul, rock, folk o cúmbia, és treballada des de l’experiència personal. Cada paraula complementa allò que la música vol expressar mitjançant la melodia, reflecteix una realitat al seu univers particular. Però, l’essència es troba dalt l’escenari, on els nou integrants d’Esne Beltza omplen de contingut i sentiment cada tema.
El seu cinquè treball, Esna, és un llarga durada doble amb múltiples col•laboracions, com ara Ander de Green Valley, El Canijo de Jerez, Rubén de La Pegatina i molts més.

www.esnebeltza.eus/es

 


00 h Festa House amb els DJ'S  Marsal Ventura, Oriol Torres, Pitu Rojano, Radner i Sergi Montané. Lloc: parc Lluís Companys (zona pista). Hi haurà servei d'informació del Punt Mòbil de Salut. Org.: Regidoria de Cultura i Comissió de festes. Col.: Regidoria de Joventut.

 


Dissabte 10 de setembre

10 h a 21 h FIRA DEL DISC. Lloc: plaça Nova. Org.: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes. 

15 h IV DINAR POPULAR DE FIRES I FESTES. Lloc: carrer Mossèn Fontanilles. Org.: Casal Popular el Carràs, Comissió de Fires i Festes Populars i Assemblea Feminista la Ruda. Col.: Regidoria de Cultura

19.30 h CONCERT RETROBEM LES NOSTRES ARRELS a càrrec de la Coral de Sant Sadurní. Lloc: El celler del CIC Fassina (entrada carrer Sant Pere) Org.: Coral Sant Sadurní. Col.: Regidories de Cultura i Turisme.

21 h CORREFOC INFANTIL amb els Joves Se me’n refum i les colla de diables convidada Ball de diables petits del foc de Les Roquetes del Garraf (Sant Pere de Ribes). Recorregut: plaça Nova, carrers Montserrat, Doctor Escayola, plaça de l'Ajuntament, carrer Sant Antoni i Era d'en Guineu. (Vegeu recorregut i recomanacions al final del programa.) Org.: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia. Col.: Diables Se me'n refum.


00 h FESTA DEL MESTISSATGE amb la batucada Brincadeira. Lloc: parc de la Rambla. Org.: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes.


Brincadeira és tot un referent de la batucada al món. Després d'un conscienciador viatge al Brasil al 2008, Brincadeira va llançar el seu projecte sociocultural, amb l'entrada de músics joves. Des de 2012, el grup ha consolidat el seu projecte jove i posa en escena amb l'espectacle Evolution, amb el qual no paren d'obrir camps en el món de la batucada i la percussió, experimentant amb la fusió de ritmes i l'expressió i coreografia.
http://www.brincadeira.es/
https://www.facebook.com/brincadeiragroup
https://twitter.com/brincadeira_bcn


Diumenge 11 de setembre

11.30 h CERCAVILA DE CAVALLS. Lloc: carrers de la vila. Org.: Associació de cavallistes País del cava. Col.: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes.

21.30 h LECTURA DEL MANIFEST DE L'11 DE SETEMBRE amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Lloc: plaça de l'Ajuntament. Org.: Regidoria de Cultura.


22 h HAVANERES amb el grup Norai. Lloc: plaça de l'Ajuntament. Org.: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes.

 

El grup Norai oferirà el tradicional concert d'havaneres. Combinaran duets, veus a capella, solos, etc. tot plegat perquè l'espectador gaudeixi d'una estructura dinàmica sense perdre l'essència i senzillesa de la cançó popular. 
A la mitja part, el públic assistent gaudirà del tast de rom cremat.

www.norai.cat/
www.grupnorai.blogspot.com.es


ESPAIS FIXOS FIRA DELS MENJARS DEL MÓN, del 6 al 10 de setembre, de 19 h a 3 h. Lloc: carrer Germans Sant Gabriel. Mostra de la cultura culinària de diferents països del món, per gaudir dels diferents sabors i aromes a través de tavernes i food trucks ambientades en diferents països i també la food truck del cava. Org.: Eventos Berkana, Regidoria de Cultura i Comissió de Festes.

 

EXPOSICIONS

Inauguració de les exposicions: dilluns 5 de setembre a les 20 h a la Capella de L'Índex

Pintures de Laura Sibill CAPELLA DE L'ÍNDEX. Del 5 de setembre al 2 d'octubre. Horari: del 6 a l'11 de setembre de 12 a 14 h i de 18 a 21 h, i a partir del 12 de setembre, laborables de 18 a 21 h i caps de setmana de 12 a 14 h i de 18 a 21 h. Org.: Regidoria de Cultura.

Sant Sadurní, fragments de la memòria. Pintures de Benet Malagarrriga SALA ANNEXA DE L'ÍNDEX. Del 5 de setembre al 2 d'octubre. Horari: del 6 a l'11 de setembre de 12 a 14 h i de 18 a 21 h, i a partir del 12 de setembre, laborables de 18 a 21 h i caps de setmana de 12 a 14 h i de 18 a 21 h. Org.: Regidoria de Cultura.

Exposició "25 anys de Cau” CASAL D'ENTITATS.  Del 5 de setembre al 2 d'octubre. Horari: del 6 a l'11 de setembre de 12 a 14 h i de 18 a 21 h, i a partir del 12 de setembre, laborables de 18 a 21 h i caps de setmana de 12 a 14 h i de 18 a 21 h. Org.: Agrupament Escolta i Guia de Sant Sadurní. Col.: Regidoria de Cultura

Exposició “Un munt de flors”. Pintures de Regina Garcia Mirabent. BIBLIOTECA MUNICIPAL. Horair: del 5 al 30 de setembre de dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de dilluns a divendres de 16 a 20.30 h. Tancat els dies 8, 9 i 10 de setembre.


Laura Sibill presenta una mostra de la seva obra recent on palesa el seu desig de renovació, la voluntat de reinventar i de reinventar-se cada dia del món. En aquesta exposició hi trobem una obra diversa, amb gran varietat de motius: jardins recòndits, vinyes insinuades, retrats, fars, mars, ventades... amb un treball contundent de la matèria pictòrica.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!