Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa major de les Casernes

Vilanova i la Geltrú | Diferents indrets | 24-08-2016 fins 27-08-2016

Festa major de les Casernes

El programa previst començarà el dimecres 24 d'agost, a les 19 h, amb la passejada de l'associació de veïns. El punt de sortida serà a la plaça de les Casernes. 

Per al dijous 25, a partir de les 18.15 h se celebrarà el concurs de dibuix infantil Dibuixa a la bruixa Pastera, amb xocolatada i premis diversos. I a les 19.30 h hi haurà una exhibició d'arts marcials xineses, amb la dansa del Lleó, a càrrec de l'Associació Cultural Xinesa d'Arts Marcials

Arribant ja al divendres 26 d'agost, a les 18.30 h hi haurà l'hora del conte, amb Sóc Maria la Pastera, d'Octavio Lorente i a càrrec de Montse Panero. Després, a partir de les 19.30 h, hi haurà l'actuació de Zappa Màgic. I per acabar, a les 22.30 h hi haurà l'activitat Explica'ns un acudit... i amb la música de Kikus Costa.

Les festes de les Casernes arribaran a la seva culminació el dissabte 27 d'agost, amb la celebració dels 15 anys de l'AV Casernes. Les activitats començaran a les 12 h amb els 15 trons d'aniversari i el vermut popular. A les 18 h hi haurà el torneig de petanca, a la plaça de les Casernes. El sopar popular s'iniciarà a partir de les 21 h pels carrers del barri. La festa acabarà amb una revetlla amb la Ray-Band i balls a càrrec del Guixot, roda cubana i bachata.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!