Agenda del Penedès

Fires i festes

Fora Stocks i Festa Holi a Vilafranca

Vilafranca del Penedès | rambla de Sant Francesc | 26-08-2016

Fora Stocks i Festa Holi a Vilafranca

Des de les 9.30h fins a les 21.30h, una trentena de botigues muntaran les seves parades a la rambla de Sant Francesc, amb descomptes i promocions especials de final de temporada. Els clients que facin les seves compres a la tarda podran gaudir d’una copa de cava. I, a partir de les 19.00h, tots aquells que presentin un tiquet de compra (d’avui fins divendres) d’algun establiment associat a Centre Vila o d’alguna parada de la Fira Fora Stocks, rebrà una bosseta de pols holi per participar en el concert amb el Dj Sergi Sánchez.

Aquesta és una de les iniciatives més exitoses organitzades al llarg de tot l’any per l’associació de comerciants. L’any passat, entre la Fira Fora Stocks i la Festa Holi, més de tres mil persones van passar per la rambla de Sant Francesc.
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!