Fires i festes

Mercat Medieval de Calafell

Calafell | Nucli antic | 01-09-2016 fins 04-09-2016

Mercat Medieval de Calafell

La Fragua de Vulcano és una companyia reconeguda pel rigor històric, l’ambientació d’època i la professionalitat dels seus artistes. Entre altres mercats i festes de recreació històrica de prestigi, organitza els de Còrdova, Eivissa, Leon, València o Tortosa.

De l’1 al 4 de setembre, l’esplendor medieval tornarà als carrers del nucli antic de Calafell. Una de les característiques d’aquest mercat és que se celebra als mateixos carrers on ja es feia mercat des del segle XII, quan la població que vivia al turó del Castell de la Santa creu es va instal·lar als seus peus: els carrers Principal, Major, de l'Esglèsia o de l'Aire tenen encara avui el mateix traçat que vuit segles enrera.. Els altres dos trets distintius són les continuades actuacions al carrer i l’elevada participació local, que representa prop de la meitat de les parades.

El Mercat Medieval arrencarà el vespre de l’1 de setembre amb un sopar medieval a la plaça de Catalunya. Serà un sopar de carmanyola en què caldrà portar-se el menjar de casa i que comptarà amb diferents espectacles medievals. I el dia 2, a mitja tarda, obriran les parades i començaran els espectacles, que es prolongaran fins el dia 4 a la nit.

Hi haurà exhibicions d’oficis, exposicions, activitats per als infants, tavernes medievals... També un campament, situat a la zona de la Bòvila, un espai temàtic amb tendes militars, exposicions, lluites, entrenaments, torneigs, tasques de cuina...

A més, el Castell de la Santa Creu ofereix un programa d’activitats singulars, amb visites guiades i visites teatralitzades, així com un espectacle medieval, amb música, teatre i circ inspirat en el món màgic.

Lloc i adreça de l'acte

  • Calafell
  • Nucli antic
  • carrer Principal
  • Diferents horaris

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!