Agenda del Penedès

Altres

Recapte de la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova

Vilanova i la Geltrú | Diferents indrets | 01-10-2016

Recapte de la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova

En l'actualitat, i gràcies a 5 dels projectes que tracten la problemàtica de l'alimentació a la ciutat: Economat de VNG, Mensa del Cor de Càritas, Cafè Caliu de l'Associació Alè, Església Cristiana del Garraf i Església Evangèlica de Vilanova i la Geltrú es cobreixen les necessitats mínimes alimentàries de 3.300 persones, anualment.

Per aquest motiu, i diferència d'altres edicions, el Recapte del dia 1 vol servir per recollir principalment productes d'higiene personal. Una llista de 14 bàsics que inclouen sabó, xampú, maquinetes d'afaitar, raspalls i pasta dentífrica, compreses, tampons, bolquers o paper higiènic.

La recollida es farà en els supermercats Bon Preu, Lidl, Aldi, Condis, JR i Simply que són els que col·laboren amb l'Economat i amb els projectes d'alimentació de la Mesa, ja sigui amb l'aportació de les seves minves o amb donacions diverses.

Els productes que es recullin durant el Recapte es distribuiran des de l'Economat, tot i que els altres 4 projectes socials també en seran beneficiaris.

D'altra banda, com ja ve sent habitual en cada convocatòria del Recapte, és del tot imprescindible la participació de la figura del voluntari. En aquest sentit, i per tal de garantir el bon funcionament de la jornada, es necessiten un centenar de persones que vulguin col·laborar en aquesta iniciativa, destinant una part del seu temps de lleure. Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a l'adreça recaptemesa@gmail.com o trucar al telèfon de l'Ajuntament de VNG 93 814 00 00 Extensió 3427. Els torns són de 3 hores.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!