Agenda del Penedès

Altres

IV edició del Tasta Sitges

Sitges | Diferents indrets | 01-10-2016 fins 31-10-2016

IV edició del Tasta Sitges

Durant tot el mes d’octubre, aquests restaurants oferiran un tast de mitja ració d’un plat creat especialment per a la ocasió, acompanyat d’una copa de vi de Bodegues Torres o cava Segura Viudas, a un preu total de 9’80€. Cada membre proposarà un plat diferent fent així que la gent pugui fer un tastet de diferents racions i a diferents establiments tot fent una petita ruta, semblant a una ruta de tapes, però de racions més selectes i d’excel•lent nivell culinari, maridades amb les millors bodegues.
El Club de Tast vol obsequiar als participants, i per això, emplenant un cupó al interior del catàleg del Tasta Sitges amb 4 segells de 4 restaurants membres diferents, entraran al sorteig per aconseguir un dels 3 packs de cap de setmana consistents en una nit en un dels hotels membres del Club i un àpat en qualsevol dels restaurants membres restants.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Diferents indrets
  • Diferents horaris

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!