Fires i festes

Correspurnes 2016

Les Roquetes, Sant Pere de Ribes | plaça Llobregat | 01-10-2016

Correspurnes 2016

A més a més, es farà el quart concurs de colles infantils de foc on un petit grup de persones representatives d’aquest àmbit valoraran durant el recorregut els diferents aspectes de cada colla.

El Correspurnes començarà, a les 18h, amb una trobada de colles a la plaça Llobregat on es farà la rebuda, es donaran les instruccions pel repartiment de la pirotècnia i es lliurarà el berenar a totes les colles. A les 19’15h s’iniciarà la timbalada sense foc, des de la plaça Ramon Mir i fins la plaça Llobregat. Seguidament, a partir de les 19’30h, s’iniciarà el Correfoc a la plaça Llobregat. Després de recórrer alguns dels carrers més cèntrics de les Roquetes, s’arribarà a la plaça de la Vinya d’en Petaca on, cap a les 21’30h, hi tindrà lloc l’acte final amb l’encesa conjunta en la que hi participaran totes les colles, i l’entrega de recordatoris i també dels premis a les persones guanyadores del concurs.

Enguany al Correspurnes hi prendran part les colles Diables Petits de Ribes, Petits del Foc, Petits Diabòlics, Infernal de Ribes, Drac Petit de Ribes, Ball de Diables Petits de les Roquetes, Diables Infantils de Vandellòs, Dimonis Joves de Gramenet, Diables i Tabalers d’Esjep, Petits Canyafocs de Canyelles, Joves Diables se m’n Refum, Petits Sexes Foc, Colla Infantil Diables de Granollers, Diables Infantils de l’Hospitalet i el Ball de Diables de Torroelles de Foix.

Aquesta iniciativa va néixer el 2009 per commemorar el 30è aniversari de la Colla Ball de Diables Petits de Ribes. Tant en aquella edició, com en les del 2010 i 2011, es va dur a terme a Ribes. El 2012, per primer cop, es va celebrar a les Roquetes i, des de llavors, la idea ha estat anar alternant la seva celebració entre Ribes i les Roquetes.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!