Música, concerts, balls

La Palmera Torta organitza un concert d’homenatge a la palmera centenària

Sitges | plaça de l’Ajuntament | 30-09-2016

La Palmera Torta organitza un concert d’homenatge a la palmera centenària

El proper divendres, 30 de setembre, l'associació cultural sitgetana La Palmera Torta retrà un petit homenatge a la palmera centenària de la font de la rectoria de Sitges que va caure el passat 11 de gener després d'una forta ventada. Sota el lema "Tots som Palmera Torta" el col·lectiu sitgetà que fomenta la música en viu, ha organitzat un concert davant la nova palmera plantada i ha preparat un record amb trossos originals de la palmera centenària per a tots els assistents a la festa.

A partir de les 20h i fins les 22h de la nit, a la plaça de l'Ajuntament, es podrà adquirir un record de la palmera i gaudir de la música del grup local Llorenz, amb el seu pop electrònic, i després amb la música dels novazelandesos Lawrence Arabia, que estan de gira per Europa presentant el seu nou àlbum "Absolute truth" (Flying Nun, 2016) i que amb referents com Nilsson i Paul McCartney s'han convertit en un dels secrets més ben guardats de la meravellosa escena de pop independent de les antípodes catalanes, Nova Zelanda. L'acte, que és gratuït, comptarà amb un mapping projectat sobre la nova palmera creat per l'artista americà afincat a Sitges, Andrew Leek. 

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • plaça de l’Ajuntament
  • plaça de l’Ajuntament
  • 20:00

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!