Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

La música anònima d'en Rius, amb Esteve Molero i Retrio

Vilanova i la Geltrú | Auditori Eduard Toldrà | 29-01-2017

La música anònima d'en Rius, amb Esteve Molero i Retrio

Manuel Rius va ser un autor de música anònima. Les melodies que va escriure per als instruments tradicionals, en aquell moment, acabats de recuperar (sobretot gralla i flabiol) han gaudit d’una gran popularitat.
Malgrat haver nascut a les terres de l’Ebre, i la seva vida musical transcórrer principalment a les contrades del Garraf, la seva música traspassa l’àmbit de les festes majors penedesenques i és present en moltes manifestacions tradicionals d’arreu de Catalunya.

Esteve Molero, compositor, trombonista i comunicador, acompanyat del trio de jazz de format clàssic “Retrio” ens proposa aquest concert. Una selecció de peces de Manuel Rius (i alguns contemporanis) revisionades per a grup de jazz.

Durant la Primavera del 2016 van enregistrar el CD a l’Auditori Eduard Toldrà.


FITXA ARTÍSTICA:

RETRIO

-Òscar Ferret, piano
-Joan Pinós, contrabaix
-Pinyu Martí, bateria

-Esteve Molero, direcció i trombó


Durada: 70'

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!