Altres
Què passa al celler després de la verema?
Sant Cugat Sesgarrigues | Caves Elyssia | 01-10-2016
Freixenet segueix apostant de manera clara per l’enoturisme. Després de l’èxit de les diferents edicions del festival Vinya&Art, la marca catalana proposa ara “Què passa al celler després de la verema?”, un esdeveniment pensat per ensenyar des de dins com treballa un celler i que tindrà lloc a les Caves Elyssia de Sant Cugat Sesgarrigues.
L’activitat descobrirà les interioritats d’Elyssia de la mà dels responsables del celler que, amb voluntat didàctica, explicaran com es tracta el raïm recollit en verema i quin és el procediment per convertir-lo en vi o cava.
L’esdeveniment inclou la visita a la vinya, el celler i la cava, un petit tast de vins base i la degustació d’una copa de cava a la torre de les Caves Elyssia contemplant una de les postes de sol més increïbles del Penedès.
El preu per persona de l’activitat és de 25€.
-------
Dia i hora: 1 d’octubre de 18 h a 21 hores.
Lloc: Caves Elyssia, Partida Torre del Gall s/n, 08379 Sant Cugat Sesgarrigues, Barcelona
Reserves a: http://www.clubcuvee.com/es/producto/que-pasa-en-la-bodega-despues-de-la-vendimia/
Més informació i contacte: silvia.ros@freixenet.es
Lloc i adreça de l'acte
- Sant Cugat Sesgarrigues
- Caves Elyssia
- Torre del Gall s/n
- 18 h a 21 hores
Informació de contacte
T'ha interessat aquest acte?
Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.
El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.