Conferències, col.loquis

III Jornades de prevenció Traca, a la Masia d’en Cabanyes

Vilanova i la Geltrú | Masia Cabanyes | 09-10-2016 fins 30-10-2016

III Jornades de prevenció Traca, a la Masia d’en Cabanyes

Les jornades estan estructurades en quatre sessions, cadascuna sobre una temàtica específica: gènere, joves i famílies, festa i oci i afectivitat/sexualitat. Com a part final de cada jornada, les persones participants elaboraran un material sobre la temàtica del dia, que podrà ser utilitzat en el seu àmbit de treball. Les dates seran els dimecres 9, 16, 23 i 30 de novembre, en horari de 9h a 14h a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú. La inscripció és gratuïta, a la pàgina web del Consell Comarcal del Garraf.

Aquestes seran les terceres jornades formatives que s’ofereixen des del Pla de prevenció de les drogodependències TRACA, després de les realitzades en els anys 2011 i 2014. Estan organitzades pel Servei comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Garraf i les regidories de Joventut dels ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!