Altres

Llibres de capçalera: Shakespeare

Vilafranca del Penedès | Diferents indrets | 13-10-2016 fins 27-10-2016

Llibres de capçalera: Shakespeare

El cicle Llibres de capçalera comença el dijous 13 d’octubre amb la presentació del llibre El món, un escenari. Shakespeare, el guionista invisible a càrrec dels seus autors, Xavier Pérez i Jordi Balló, a la llibreria l’Odissea (20:15 h), on s’analitza la influència de Shakespeare en el món audiovisual d’avui dia.

La propera sessió tindrà lloc a la Biblioteca Torras i Bages el dijous 20 d’octubre (19:30 h) amb una conferència del creador i drector teatral Valeri Laguna sobre la màgia del teatre en Shakespeare.

El dimarts 25 d’octubre la biblioteca acollirà una sessió del Club de Lectura al voltant de l’obra El somni d’una nit d’estiu, conduïda per Elvira Mestres.

Finalment, els Llibres de capçalera clouran amb una conferència del músic i periodista de Sant Pere de Ribes David Puertas titulada Shakespeare entre sopranos i tenors, a la Biblioteca (dijous 27, 19:30 h). David Puertas és autor del llibre 100 coses que has de saber de l'òpera.

Totes les sessions del cicle són obertes i gratuïtes i hi pot assistir tothom qui hi estigui interessat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • Organitza: Biblioteca Torras i Bages i la llibreria l’Odissea

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!