Música, concerts, balls

Nit d'Òpera

Vilafranca del Penedès | Teatre Casal | 18-02-2017

Nit d'Òpera

Abans de cada peça musical describim i posem en context les obres, de manera que el públic, deixant-se endur per la sensualitat de Carmen, l’astúcia de Don Giovanni, la tendresa de Mimi o la desimboltura de Figaro, pugui gaudir d’una experiència operística única.

L’òpera més a prop que mai.


PETITA COMPANYIA LÍRICA DE BARCELONA

La Petita Companyia Lírica de Barcelona està integrada per reconeguts cantants d’òpera i dirigida per la pianista Elke Sanjosé.

A més de les periòdiques actuacions que cada dijous ofereix al Palau Dalmases de Barcelona al cor del born, col·labora des de fa anys al Festival Sitgestiu, presentant gales líriques al Museu Romàntic i òperes de butxaca (“Rigoletto”, “Don Pasquale”, “La bohème”, “La traviata”) al Palau Maricel de Sitges, i ha participat a nombrosos esdeveniments culturals, com el Festival de la Fundació Mas i Mas i el cicle "Nits Musicals" organitzat per l'ajuntament de Vallromanes.


CICLE PLATEA

Cinc propostes en un nou format de cicle escènic on l'espai i la proximitat seran els protagonistes.

Una tauleta, cava o cafè, un dolç, una espelma i la màgia de viure-ho tot molt a prop.

. CONCERT NO NUMERAT
. OBSEQUI COPA DE CAVA

. ENTRADA SOCIS A LES 22:00
. ENTRADA PÚBLIC A LES 22.15

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!