Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Sinestèsia, de Iron Skulls Co

Vilafranca del Penedès | Teatre Cal Bolet | 21-01-2017

Sinestèsia, de Iron Skulls Co

Sinestèsia representa un món postapocalíptic, on un grup de supervivents, inicien un viatge cap a una zona segura. El Hip Hop, l'acrobàcia i la dansa contemporània es fusionen per a crear un llenguatge on les fronteres entre l'humà i l'animal es desdibuixen, convidant l'espectador a un joc d'interferències sensorials.

L’estil d’Iron Skulls Co es defineix per entrecreuar disciplines del moviment com les arts marcials, la dansa contemporània i les danses urbanes i també la producció musical,el disseny gràfic i la moda. Aquesta companyia de dansa  experimental  va sorgir d’un grup de breakdance Iron Skulls Crew. Amb el desig d’investigar en las arts escèniques, el 2013 a Barcelona van crear Iron Skulls Co amb ballarins provinents de diferents trajectòries artístiques. Des de la seva presentació de Sinestesia a la Fira Internacional de Teatre i Dansa d’Osca, on van rebre  el premi del públic, han  destacat per la seva fisicitat transversal i creació d’atmosferes. Han estat la primera companyia de l’Estat que ha participat al festival de Hip Hop Breakin’ Convention (Londres,  2015). 

FITXA ARTÍSTICA
Direcció artística i coreografia Iron Skulls Co
Interpretació  Adrián Vega,  Facundo Martín,  Héctor Plaza, Diego Garrido, Moisés Moe, Luís Muñoz i Agnès Salas

Espectacle emmarcat en la programació d'adults.  Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

Aforament: 194 localitats numerades.

Durada: 50 minuts

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!