Agenda del Penedès

Altres

Un pont de desembre familiar al Museu Pau Casals

El Vendrell | Museu Pau Casals | 04-12-2016 fins 11-12-2016

Un pont de desembre familiar al Museu Pau Casals

L’Auditori Pau Casals ha programat pel diumenge 4 de desembre el concert familiar “Mirant al Mar”, a càrrec del Quintet Camerata XXI i conduit pel narrador David Puertas. El Museu ofereix la possibilitat d’aprofitar el matí sencer visitant l’equipament de forma lliure per descobrir la vida del famós viol·loncelista. Així, l’entrada general en tiquet conjunt per visitar el Museu i gaudir del concert costarà 8 euros, l’entrada reduïda pels menors serà de 6 euros, mentre que els que tinguin menys de 8 anys només en pagaran 4. Cal comprar els tiquets el mateix dia al matí al Museu.

Pel diumenge 11 el Museu Pau Casals organitza una visita teatralitzada. Els encarregats de fer aquesta curiosa visita seran en Ramon, un pescador, i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals, que ens aproparan a la vida més quotidiana de Pau Casals, amb anècdotes que ens faran conèixer la part més humana del músic. L’activitat té una durada aproximada d’una hora i 30 minuts. La visita tindrà un cost de 8 euros per adults i 5 euros pels menors a partir de 8 anys, i cal fer reserva prèvia trucant al Museu (977684276) o bé enviant-hi un correu electrònic (museu@paucasals.org).

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!