Cinema i vídeo

'El Cascanueces' en directe de la Royal Opera House

Sitges | Auditori de l'IAB – Institute of Arts of Barcelona | 08-12-2016

'El Cascanueces' en directe de la Royal Opera House

Les obres de restauració de la teulada del Casino Prado Suburense, que comencen aquesta setmana han estat el motiu pel qual s'ha realitzat aquest canvi d'escenari. Unes obres que tenen previst una durada de 3 a 6 mesos i que també suposa l'aturada de tota l'activitat habitual de la Sala de Cinema-teatre del Prado durant aquest període.

L'entrada tindrà un preu únic de 15 €.

Per tal de facilitar la mobilitat del públic, Cineclub Sitges posarà un servei opcional d'autobús d'anada i tornada, que permetrà traslladar els assistents a l'espai pagant un suplement de 2€. L'autobús sortirà a les 19:30 h des de l'Oasis a la parada situada al davant del Triana al Passeig Vilanova.

Les entrades ja es poden comprar anticipadament a La Botiga de La Bel situat al carrer Sant Josep, número 36 de Sitges i també online a través del web www.cineclubsitges.com L'aforament és limitat per tant es recomana adquirir les entrades amb temps per assegurar l'accés a l'esdeveniment.

El Royal Ballet celebra el 90è aniversari de Peter Wright amb la seva estimada producció d'aquest clàssic ballet amb partitura de Txaikovski. La gloriosa producció del Royal Ballet d'El Trencanous, creada per Peter Wright el 1984, és la producció per excel·lència d'aquest popular ballet atemporal. És Nit de Nadal i el mag Drosselmeyer du a la jove Clara a una aventura fantàstica en què s'atura el temps, la sala d'estar de la família es converteix en un gran camp de batalla, i un viatge màgic els porta de la terra de la neu al Regne dels Dolços. La brillant partitura de Txaikovski, la magnífica i festiva escenografia i el ball captivador del Royal Ballet, que inclou un exquisit "pas de deux" entre la Fada de Sucre i el seu príncep, fan d'aquest Trencanous l'experiència nadalenca per excel·lència.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Auditori de l'IAB – Institute of Arts of Barcelona
  • carrer Ramon Dalmases, número 18
  • 20:15

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!