Agenda del Penedès

Activitats esportives

7a edició de la 10K Vila

Vilafranca del Penedès | Rambla Nostra Senyora | 29-01-2017

7a edició de la 10K Vila

La 10KVila tindrà en aquesta edició un topall de 1800 participants, assegurant així l’èxit de la cursa, i que el seu desenvolupament sigui més còmode. D’aquesta manera, s’ha corregit també algun “punt negre” del circuit, ampliant la distància de metres de pas, per tal de facilitar en segons quins trams, que havien presentat algun problema, la coincidència de pas entre 1a  i 2a volta.

La cursa manté el preu d’inscripció, que serà de 10 euros, i es milloraran els serveis als corredors, oferint més qualitat. El circuit i distància estan homologats per la Federació Catalana d’Atletisme , i els temps també són homologats per la FCA.
Com a novetat també, s’han ampliat a 5 els calaixos de sortida, i es comptarà amb 4 llebres, distribuïts en varis temps. La posició de sortida serà per marca, i els resultats i temps seran informats de manera immediat a través de missatges.

La cursa tornarà a comptar amb activitats per a la família, infants i acompanyants; hi haurà també música i animació al circuit.
Les inscripcions són obertes des d’ahir, dilluns dia 28 de novembre, i es poden formular a www.10Kvilafranca.org, on també es poden consultar totes les novetats de la cursa.

D’altra banda, els Fondistes, organitzadors de la cursa, van fer una crida a la ciutadania de Vilafranca per tal que es facin voluntaris per ajudar en el desenvolupament de la cursa, i alhora, van informar que, com cada any, els veïns afectats pel pas de la cursa, serien informats degudament dels horaris d’afectació pel que fa al moviment de vehicles.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!