Conferències, col.loquis

Reunió del programa 'Regidors al barri' del Vendrell

Associació de veïns de la urbanització Oasis Park 12-01-2017 | 20 h
Reunió del programa 'Regidors al barri' del Vendrell

La propera reunió serà el proper 12 de gener de 2017, a les 20 h, al local de l’associació de veïns de la urbanització Oasis Park, en la qual hi podran participar els veïns d’Oasis Park, Baronia, Vendrell Mar, l’Eden Park, Bonavista i Bonavista Tennis.

Lloc i adreça de l'acte

  • El Vendrell
  • Associació de veïns de la urbanització Oasis Park

Informació de contacte

Cal recordar que a la trobada hi assisteixen els regidors de les àrees que hagin estat objecte de consulta ciutadana. Per tant, les associacions de veïns o bé els ciutadans a títol individual que tinguin suggeriments, queixes o propostes sobre temes d’interès general del seu barri o zona hauran de registrar una instància al Servei d’Atenció al Ciutadà per exposar-los, en un termini de 30 dies abans de la trobada en el seu barri. D’aquesta manera, els regidors poden donar una resposta més acurada el dia de la  reunió i anar-hi acompanyats de tècnics del tema, si s'escau.

El calendari de reunions, amb els llocs concrets on es duran a terme, està publicat al web de l’Ajuntament del Vendrell, a l’apartat de Participació Ciutadana.

Amb la reunió del 12 de gener finalitza la primera ronda d’aquest contacte dels regidors amb els barris i al febrer començarà la segona ronda, que s’iniciarà amb una reunió el 2 de febrer, a Sant Salvador, per tractar qüestions de la zona E (Bonavista II o Bonavista Mar, El Romaní, Zona Sanatori, Pascual Mitja Vila, Sant Salvador, Coma-ruga, el Francàs i el barri dels Ferroviaris).

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Ensenyament

Vaga de deures! És la fi de la civilització!

Jordi Larregola

Debatre sobre idees és un exercici que s'hauria de fer des de la presumpció d'intel·ligència. Tots estem subjectes a l'error però tots som persones prou madures per prendre les nostres decisions