Conferències, col.loquis

Sessió informativa sobre el nou decret d'activitats amb menors de 18 anys

Vilanova i la Geltrú | Estadi de Futbol dels Alumnes Obrers | 26-01-2017

Sessió informativa sobre el nou decret d'activitats amb menors de 18 anys


La sessió, organitzada per la Direcció General de Joventut, amb la col·laboració de l'Oficina Jove Garraf, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Consell Comarcal del Garraf i té com a objectiu donar a conèixer els canvis que genera el nou decret nou Decret 267/2016, de 5 de juliol, de les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys.

Aquesta trobada s'adreça a entitats d'educació en el lleure, administracions, entitats esportives, AMPA's o empreses que organitzen activitats de lleure o esportives durant els períodes de vacances, i tenen com a destinataris els menors d'edat.

La participació a la és oberta i gratuïta, però cal inscripció prèvia. Si cal més informació o aclariment, els interessats poden adreçar-se a l'Oficina Jove Garraf

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!