Agenda del Penedès

Fires i festes

Cavalcada de Reis al Vendrell

El Vendrell | Diferents indrets | 02-01-2017 fins 05-01-2017

Cavalcada de Reis al Vendrell

L’Artabà també recollirà les cartes adreçades a Ses Majestats els Reis d’Orient el 2 de gener, de 18 h a 20 h, a la Plaça Vella. L’endemà, 3 de gener, les recollirà, en el mateix horari, a la plaça Nova i el dia 4 de gener, ho farà a la Rambla.

El dia 5 de gener, com marca la tradició, arribarà la Cavalcada dels Reis d’Orient. Començarà a les 18 h, a l’Avinguda de les Escoles. A les 19 h, a la plaça Nova, es farà la rebuda de Ses Majestats amb un acte a càrrec del grup d’animació Encantèrium. A les 19.30 h, a l’Església parroquial, els Reis faran l’adoració de l’Infant Jesús, i tot seguit, a la plaça Vella, l’alcalde del Vendrell lliurarà la clau de la vila a Ses Majestats els Reis d’Orient. Una pluja de caramels i confeti servirà per acomiadar els Reis.

Els actes del Vendrell estan organitzats per la Comissió de Reis del Vendrell amb el suport de l’Ajuntament del Vendrell. (Més info recorreguts: vegeu programa)

Tots els actes així com el mapa de sectors dels magatzems reials es pot consultar al web municipal.  (https://goo.gl/LwLLUj)


Els Reis a les platges

D’altra banda, el dia 5 de gener, a partir de les 17.30h, a la Plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga es farà la recollida de cartes adreçades a Ses Majestats els Reis d’Orient. Ja a les 18h, des de l’Avinguda Palfuriana i fins a la Plaça dels Germans Trillas es farà la Cavalcada de Reis. Allà les autoritats locals rebran a Ses Majestats.

A continuació, Ses Majestats continuaran la Cavalcada pels carrers de Coma-ruga i arribaran a l’església de Sant Ramon de Coma-ruga per adorar l’Infant Jesús. Després començaran la tasca del  repartiment de regals.  (Més info sobre els recorreguts:  Vegeu programa)

Els actes dels Reis a les platges estan organitzats per l’Associació Sant Ramon de Coma-ruga, l’AAVV de Sant Salvador, l’AAVV Pilar Macià del Francàs, l’AAVV Familiar Ferroviària i la Regidoria de Cultura i Festes.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!