Fires i festes

Diada per l’Aliança de Cubelles

plaça de la Font 14-01-2017 | Diferents horaris
Diada per l’Aliança de Cubelles

L’històric teatre de l’Aliança de Cubelles porta molts anys tancat sent l’únic espai així a la nostra vila, ara ho volem obrir demanant un crèdit i així poder donar servei a tota la població.

Lloc i adreça de l'acte

 • Cubelles
 • plaça de la Font
 • plaça de la Font

Informació de contacte

  Ja hi som a la recta final per aconseguir els avals necessaris per sol·licitar-lo, per això tot un seguit d'associacions i habitants de la nostra ciutat ens hem ajuntat per fer una jornada festiva, el proper dissabte 14 gener 2017 a la plaça de la Font (davant del teatre) en què es faran un seguit d'activitats culturals. Entre les que destaquen: lectures de poesia, dramatitzacions de relats negres, màgia, Rock & Roll, ball, tallers i diferents actuacions, amb la clausura del conegut pallasso de la localitat Pep Callau.
  En horari de matí i tarda, a part de veure les actuacions, es podrà signar avals, els quals a partir de 30 € s'intercanviaran per una entrada per a la primera funció de la nova Aliança quan estigui rehabilitada.

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Ensenyament

  Vaga de deures! És la fi de la civilització!

  Jordi Larregola

  Debatre sobre idees és un exercici que s'hauria de fer des de la presumpció d'intel·ligència. Tots estem subjectes a l'error però tots som persones prou madures per prendre les nostres decisions