Música, concerts, balls

Tot bufant

El Vendrell | Auditori Pau Casals | 02-04-2017

Tot bufant

Afinarem un orgue d’ampolles; veurem com una mànega es pot convertir en una trompeta; sentirem el duo de caragols de mar i el del clarinet-regadora; descobrirem que las canyes de bambú són instruments musicals; veurem como el saxo i la trompeta parlen, riuen, ploren, discuteixen, criden i es barallen; descobrirem com es pot formar una orquestra amb joguines…, i molt, molt més!

Pep Gol i Pep Pasqual han estat bufant gairebé tota la vida. Cada un d’ells ha fet una intensa carrera i porten més de vint anys compartint nombrosos projectes i aventures.

Són membres de La Vella Dixieland, i s’han involucrat en nombrosos grups, cantants i companyies de teatre col·laborant en actuacions, gravacions i amb la composició de músiques.

Edat recomanada: A partir de 3 anys
Durada aproximada: 1 hora

Lloc i adreça de l'acte

  • El Vendrell
  • Auditori Pau Casals
  • Avda. Palfuriana, 52
  • 12 hores

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!