Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

You say tomato

El Vendrell | Teatre Àngel Guimerà | 08-04-2017

You say tomato

Gènere: Teatre

Durada aproximada: 1 hora i 10 minuts

Autor: Joan Yago

Direcció: Joan M. Segura Bernadas

Intèrprets: Anna Moliner i Joan Negrié

Producció: Sala Trono

Hem travessat el país en cotxe innumerables vegades, hem actuat a locals ruïnosos; hem mantingut llargues i pesades converses amb empresaris indesitjables; hem renunciat a amics, a aficions; hem regalat les nostres vacances, les nostres hores de son; ho hem donat literalment tot per aconseguir el nostre somni., però avui tenim 37 anys i, a poc a poc, comencem a adonar-nos que la vida que havíem somiat no té res a veure amb aquesta.

Una comèdia intensa i profundament humana on el diàleg còmic i la música lleugera construeixin una reflexió desacomplexada sobre el sentit real de l’art en el món on vivim, sobre la satisfacció i la felicitat en les relacions de parella i, en general, sobre tot allò que ens trobem el dia que ens adonem que, si no fem alguna cosa per evitar-ho, la nostra vida serà així fins els darrers dies.

Lloc i adreça de l'acte

  • El Vendrell
  • Teatre Àngel Guimerà
  • Carrer Sant Jordi, 9-13
  • 20:30 h

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!