Teatre, dansa i arts escèniques

Emprenyada

El Vendrell | Teatre Àngel Guimerà | 29-04-2017

Emprenyada

Gènere: Teatre

Durada aproximada: 1 hora i 10 minuts

Autor: Rafa Ferrero

Intèrpret: Maria Juan

Mariua està canviant. Cada dia creix més com a persona. Creix literalment. Esta més alterada i més sensible. I tot això que passa al món l’afecta cada dia més…

La gent diu moltes coses de la Mariua des que està prenyada. La seva mare diu que està més guapa; la terapeuta que tot és cosa de les hormones i que són 60 €, i les seves amigues que s’està engreixant una miqueta massa. Però i ella? Què diu la Mariua?

Una advertència: L’actriu d’aquest espectacle està prenyada de vuit mesos i mig. Aneu amb compte perquè en qualsevol moment pot fer un pet, rebentar com una magrana i tenir dos espectacles pel preu d’un. Ah! I procureu no parlar de política, ni de religió, ni del seu ex, perquè això la posa a parir, literalment.

Lloc i adreça de l'acte

  • El Vendrell
  • Teatre Àngel Guimerà
  • Carrer Sant Jordi, 9-13
  • 20:30 h

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!