Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa Major d’hivern de la Ràpita

Santa Margarida i els Monjos | La Ràpita | 20-01-2017 fins 22-01-2017

Festa Major d’hivern de la Ràpita

La Festa Major començarà aquest divendres dia 20 a les 9 de la nit, amb un sopar de Festa Major i l’actuació de les Escarteen Sisters. La venda de tiquets per al sopar es durà a terme el dilluns 16 i el dimarts 17, de 7 a 9 del vespre al CCRR.

L’endemà dissabte les activitats s’iniciaran a dos quarts d’11 del matí amb una matinal infantil amb cançons, karaoke i xocolatada per esmorzar. A la nit, a partir de dos quarts de 12, es durà a terme un ball amb La Banda del Drac.

Els actes continuaran diumenge dia 22 amb una missa a les 12 a l’església de la Ràpita, amb la participació de la coral l’Amistat. En acabar es farà el cant dels goigs a sant Raimon de Penyafort i a continuació es celebrarà un concert vermut amb tast del vermut Rapitenc i l’acompanyament musical de Roger Halfinger Trio.

A la tarda, la festa finalitzarà amb la representació de l’obra Sentències, a càrrec del grup de teatre La Companyia és grata, a les dos quarts de set de la tarda, al CCRR. L’obra està inclosa dins la programació de la roda de Teatre de l’Alt Penedès.

Els actes de la Festa Major estan organitzats pel Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!