Conferències, col.loquis

Xerrada amb Lluís Llach

Vilanova i la Geltrú | Teatre Principal | 27-01-2017

Lluís Llach, al Centre Cívic de la Granada

Llach va encapçalar les llistes per Girona de Junts pel Sí, la candidatura de la societat civil recolzada per CDC i ERC que va guanyar les darreres eleccions al Parlament de Catalunya el passat 27 de setembre de 2015.  A més a més de la feina de diputat, des del passat 8 de març desenvolupa les tasques de president  de la Comissió d’Estudi del Procés Constituent al Parlament, en substitució de Muriel Casals.

La xerrada de ben segur que permetrà copsar l’opinió sobre diversos temes d’una de les cares més conegudes de la coalició que governa el país en un dels moments claus de la legislatura:  l’aprovació dels Pressupostos per l’any 2017, el desenvolupament de les Lleis de transitorietat o els detalls del referèndum programat pel govern pel mes de setembre d’aquest any.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!