Conferències, col.loquis

Debat sobre el futur de l'educació

Vilanova i la Geltrú | Sala d'Actes de l'IMET | 24-01-2017

Debat sobre el futur de l'educació

"Ara és demà" compta amb cinc ponències elaborades per experts en educació, a partir de les quals s'articula la reflexió. Es tracta d'"Els pilars del sistema educatiu", de Lluís Font, "L'arquitectura del sistema educatiu", de Joan Mateo, "El centre educatiu", de Francesc Pedró, "El professorat", de Miquel Martínez, i "L'alumnat", de Neus Sanmartí.

En un format distès i obert, adreçat a tota la comunitat educativa de Vilanova i la Geltrú, la iniciativa permetrà aportar opinions, reflexions, punts de vista i propostes. La jornada tindrà lloc a partir de les 17.30 h a la Sala d'Actes de l'IMET (carrer de la Unió, 81-87).

La jornada de dimarts forma part del conjunt de sessions participatives previstes a tot Catalunya, catorze arreu del territori, perquè el conjunt de la comunitat educativa deliberi sobre el futur de l'educació a Catalunya i aporti el seu punt de vista.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!