Música, concerts, balls

Paco Ibáñez, en concert

Vilafranca del Penedès | Auditori Municipal | 19-03-2017

Paco Ibáñez, en concert

Convertit en una icona de la lluita per la veritat i la llibertat, internacionalista i ambaixador de la poesia al món, Paco Ibáñez ens ofereix un concert que és una proposta d'amor, llibertat i dignitat, un símbol de resistència davant la injustícia, una crítica nua i directa contra els successius enemics de l'emancipació individual i social.

Embolicades en la veu i la música de Paco Ibáñez, les paraules dels poetes més grans de la llengua castellana travessen els segles.  Paco Ibáñez es converteix en protagonista del que canta i converteix en protagonistes els que l’escolten.

Inalterable en els seus principis, és la raó i és la poesia en un temps de bogeria i d'oblit de la bellesa de les paraules. Són ja tres generacions de joves que l'han descobert i segueixen la seva recerca del que tots seguim necessitant: la paraula.


FITXA ARTÍSTICA
Veu i guitarra Paco Ibáñez
Guitarra Mario Mas

Aforament: 460 localitats numerades.

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

Durada: 1h i 30m (10' pausa)

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!