Teatre, dansa i arts escèniques

El niño de la tele, la història real de Rubén Ramírez

Vilafranca del Penedès | Teatre Cal Bolet | 07-04-2017

El niño de la tele, la història real de Rubén Ramírez

Rubén Ramírez va ser un nen prodigi. Com Joselito o Macauly Culkin. Va ser un d’aquells nens amb un talent innat per la imitació i l’espectacle. Rubén vivia pel públic i pels seus aplaudiments. La seva poderosa habilitat mimètica el va portar a compartir pantalla i micròfon amb personalitats com Luis del Olmo, Paz Padilla o Javier Cámara. Durant els primers anys de la seva infància i adolescència va combinar l’escola amb els platós de TV. Volava constantment de Barcelona a Madrid, sempre de la mà del seu pare, qui el cuidava i l’acompanyava a tot arreu.

Fins que un dia el telèfon va deixar de sonar i el Rubén va passar de tocar el cel a caure en l’oblit en un tres i no res. El món de l’espectacle no té pietat amb un nen de 12 anys.

Ara en té 30 i com tothom, té una carrera, un màster i cap feina. Per guanyar-se la vida ha de treballar de fuster en el negoci familiar amb el seu pare. Ha canviat els focus pels martells.

Ara el Rubén està muntant l’escenografia del nou espectacle de la Sala Flyhard amb el seu pare. Trobar-se de nou en una sala de teatre li farà reviure la seva història, el seu passat amarg, per explicar-li a un públic, que ja només existeix en el seu cap, com ha arribat fins aquí.

FITXA ARTÍSTICA
Text Marc González de la Varga i Rubén Ramírez
Direcció Marc González de la Varga
Intèrpret Rubén Ramírez

Espectacle en castellà.

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

Aforament: 194 localitats numerades.

Per saber-ne més!
Després de la funció tertúlia amb Rubén Ramírez. Serà conduïda i moderada per un crític teatral de Recomana.
Per acabar, copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

Durada: 1h i 20 min

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!