Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

El Petit de Cal Eril

Vilafranca del Penedès | Teatre Cal Bolet | 21-04-2017

El Petit de Cal Eril

El Petit de Cal Eril és aquell músic de Guissona que des de fa un temps ens emociona i ens sorprèn a parts iguals. Ho va aconseguir ja al 2008 amb la maqueta “Per què es grillen les patates?”, més tard reeditada en vinil. Ens va fer dibuixar un somriure al 2009 amb la presumpta innocència del primer disc, “I les sargantanes al sol” , i ens el va fer glaçar de cop al 2010 amb el misticisme de “Vol i dol”. Després va reinventar-se amb “La figura del buit”, amb un doble salt mortal sense xarxa.

I ara afegeix noves joies a un cançoner brillant amb el disc “La força”, que pren impuls sobre aquests antecedents per saltar cap a mons ignots que volen ser descoberts.

A Vilafranca sentirem un concert sense barreres, sense escenari, amb un equip de so pensat perquè tant qui escolta com qui toca sentin la mateixa música, el mateix so. Un sistema per viure La Força amb la màxima proximitat i emoció.

FITXA ARTÍSTICA
Veu i guitarra Joan Pons Vilaró
Bateria Jordi Matas
Bateria Ildefons Alonso
Teclats Artur Tort
Baix Dani Comas

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

Aforament: 182 localitats no numerades.

Per saber-ne més!
Després del concert tertúlia amb El Petit de Cal Eril.  Anirà acompanyada d’una copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!