Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Birdie, Agrupación Señor Serrano

Vilafranca del Penedès | Teatre Cal Bolet | 28-04-2017

Birdie, Agrupación Señor Serrano

Birdie és un espectacle multimèdia amb vídeo en directe, objectes, Els ocells de Hitchcock revisitats, maquetes, 2.000 animals en miniatura i tres performers manipulant aquest món embrollat amb humor, sentit crític i compromís.

Ens presenten dos miratges. D’una banda guerres, grans sequeres, desforestacions massives, costes contaminades, inestabilitat política, pèssimes condicions sanitàries, persecucions, deportacions forçades, explotació abusiva de recursos naturals, escassedat d’aliments...

De l’altra supermercats ben abastits, seguretat al carrer, estabilitat familiar, bons serveis sanitaris, llibertats, treball remunerat, respecte pels drets humans, benestar, reciclatge i energies renovables, prosperitat, mobilitat social...

I entre els dos miratges, estols d’ocells. Milers d’ocells en migració constant, traçant formes impossibles sobre el cel. Moviment incessant. Ocells, i més enllà, planetes, asteroides, matèries primeres, galàxies, sang, cèl·lules, armes, àtoms, electrons, publicitat, quarks, ideologia, por, residus, esperança. Vida. Res en el cosmos s’està quiet. La quietud no existeix, és una quimera. L’única cosa que hi ha és moviment.
Si és impossible aturar un electró, quin sentit té posar tanques als estols d’ocells?

Fundada per l’Àlex Serrano a Barcelona el 2006, l’Agrupación Señor Serrano és una companyia de teatre que crea espectacles originals basats en històries que emergeixen del món contemporani. Basant-se en col·laboracions creatives, les seves produccions barregen performance, text, vídeo, so i maquetes per escenificar històries relacionades amb aspectes discordants de l’experiència humana d’avui en dia. Les produccions de la companyia s’estrenen i giren, sobretot, internacionalment.

FITXA ARTÍSTICA
Creació Àlex Serrano, Pau Palacios i Ferran Dordal
Performance Àlex Serrano, Pau Palacios i Alberto Barberá
Veu Simone Milsdochter
Project manager Barbara Bloin
Disseny d’il·luminació i videoprogramació Alberto Barberá
Disseny de so i banda sonora Roger Costa Vendrell
Videocreació Vicenç Viaplana
Maquetes Saray Ledesma i Nuria Manzano

Veu en off en anglès subtitulada en català.

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

Aforament: 122 localitats numerades.

Per saber-ne més!
Després de la funció tertúlia amb l’Agrupación Señor Serrano.  Serà conduïda i moderada per un crític teatral de Recomana.
Per acabar, copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

Durada: 1 hora

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!