Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Les Suites per a violoncel de Bach (II)

Vilafranca del Penedès | Auditori de Vinseum | 24-04-2017

Les Suites per a violoncel de Bach (II)

L’Orquestra de Cambra del Penedès continua amb aquest ambiciós cicle per poder escoltar en viu les sis Suites per a violoncel de Bach, interpretades per primera vegada en aquest format integral a Vilafranca.
En aquesta ocasió el violoncel·lista convidat és un altre dels membres de l’Orquestra, Daniel Claret, que interpretarà les Suites Tercera i Sisena. Un segon capítol d’aquesta apassionant entrega cambrística que no us podeu perdre.
 
FITXA ARTÍSTICA
Violoncel Daniel Claret

Vinseum i Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen aquest cicle que complementa i amplia l’oferta que l’Orquestra de Cambra del Penedès ofereix a l’Auditori Municipal amb uns concerts de format més reduït. Els principals valors d’aquesta nova línia són acostar al públic de Vilafranca i de la comarca música de cambra de qualitat i potenciar la vinculació amb la música d’un espai de rellevància cultural com Vinseum.
Els concerts es complementaran amb una degustació i presentació de producte de diversos cellers de la comarca.   Cellers sensibles vers l’art i la cultura que són una part essencial d’aquest projecte.

L’Orquestra de Cambra del Penedès en petit format.  Tast musical amb una petita degustació de vi o cava d’un celler emblemàtic del Penedès. 

Aforament: 168 localitats no numerades.

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

Durada: 1 hora

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!