Teatre, dansa i arts escèniques

La rebel·lia impossible, de Companyia Anònima

Vilanova i la Geltrú | Teatre Principal | 04-03-2017

La rebel·lia impossible, de Companyia Anònima

Un dia, el nostre home decideix reclamar a una tele operadora la devolució d’uns cèntims per estar en desacord amb el criteri aplicat en les tarifes. Davant el desinterès de l’empresa per respondre a la seva reclamació, decideix arribar fins al final. Les queixes, denúncies, reclamacions, recursos i apel•lacions li roben temps i diners. La seva dona entén el gest, però no una causa tan insignificant. Tan sols troba consol en una companya de treball que veu en ell un quixot contemporani, pacient i determinat. Ella el presenta a diverses persones com un exemple a seguir i sense voler-ho, es veu obligat a assumir la responsabilitat de liderar les accions reivindicatives d’aquest grup format espontàniament. A partir d’aquí, la seva vida llisca per un pendent de final impredictible... Segons l’autor l’obra parla de tot allò que avui no val res, del considerat absurd i inútil propi dels éssers mediocres i ingenus.


FITXA ARTÍSTICA
AUTOR: JAVIER GARCIA YAGÜE I LUIS GARCIA ARAUS
TRADUCCIÓ: GEMMA ROURA
DIRECCIÓ: JOSE SANCHEZ OROSA
AJUDANT DE DIRECCIÓ: JAUME VIÑAS
REPARTIMENT: TONI GONZÁLEZ, BLANCA SOLÉ, JOAN SUREDA, NURIA VALLS, XAVI CASAN, JÚLIA BONJOCH

ESCOLA DE L'ESPECTADOR
Després de la representació, us proposem una trobada amb la companyia de l'obra de la qual en forma part la vilanovina Núria Valls

Durada: 90'

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!