Música, concerts, balls

Judit Neddermann presenta "Un segon"

Vilanova i la Geltrú | Auditori Eduard Toldrà | 07-04-2017

Judit Neddermann presenta

Produït pel guitarrista Pau Figueres i acompanyada de la seva banda habitual i de magnífiques col•laboracions, ens trobem davant de deu cançons on novament s’obre a cantar i compartir les seves vivències sincerament i sense reserves. Un disc sense portada, un disc que qui l’agafa l’ha d’omplir amb les imatges que hi ha dins, totes fotografiades per la Judit en algun moment d’aquest últim any i mig. Pels que necessitin etiquetes: el disc és més pop que “Tot el que he vist”, però hi seguim trobant la mescla musical que defineix l’univers plural de la cantant (folk, jazz, world). Un disc on regna el català però també hi trobem castellà, portuguès i euskera. Nou temes originals i una única versió que són un petit viatge per l’amor, el desamor, la família, la toxicitat, els comiats i la importància del present, de l’ara i aquí.


FITXA ARTÍSTICA:

Veu i guitarra, JUDIT NEDDERMANN
Baix, ISAAC COLL
Guitarra espanyola, PAU FIGUERES
Teclat, ADRI GONZÀLEZ
Bateria i percussió, DÍDAC FERNÁNDEZ

Durada: 60'

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!