Teatre, dansa i arts escèniques

Tots Dansen

Vilanova i la Geltrú | Teatre Principal | 02-05-2017 fins 04-05-2017

Tots Dansen

Apropem la dansa als joves de secundària

“TOTS DANSEN” és un projecte que va néixer al  Mercat de les Flors de Barcelona, adreçat a escoles d'ensenyament secundari per apropar la dansa contemporània als joves.

El projecte s’articula mitjançant la formació al professorat d’educació secundària, a càrrec del coreògraf RAMON BAEZA i la ballarina-formadora ANGIE MAS. El procés de creació coreogràfica que es comparteix entre alumnes i professors, amb la supervisió artística del coreògraf i de la ballarina, donarà com a resultat final un espectacle de dansa contemporània.

Hi participen professors i alumnes de 1r de Batxillerat de l’IES Manuel de Cabanyes i de 1r de Batxillerat artístic de l’IES Dolors Mallafré.

FITXA ARTÍSTICA:
Direcció artística: Ramon Baeza
Ballarina-formadora: Angie Mas
Producció: Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú
Organització i coordinació: Mercat de les Flors, consorci Transversal-Xarxa d'activitats culturals, Kursaal de Manresa, Teatre Auditori de Granollers, Teatre-Auditori de Sant Cugat, Teatre Monumental de Mataró, Teatre Principal d'Olot i Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú

Durada: 60'

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!