Teatre, dansa i arts escèniques

El fill que vull tindre

Teatre Principal 20-05-2017 | 20:00
El fill que vull tindre

Un tribut de pares a fills i de fills a pares, malgrat els retrets

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  "EL FILL QUE VULL TINDRE" és el recull escènic del diàleg intergeneracional sorgit durant les sessions d'un taller de creació escènica al voltant del valor, la dificultat i l'esforç que requereix educar. Conflictes, pors, desitjos... Una dramatúrgia teixida amb el fil del temps, no exempta d'autocrítica, d'humor, tendresa i ironia. Un tribut de pares a fills i de fills a pares, malgrat els retrets. Present, passat i futur es troben en escena per contar-nos històries que parlen de la vida, de com estimem els nostres fills i els nostres pares i de com ens costa comunicar-nos.

  El pont flotant és una companyia de teatre valenciana estable que neix l’any 2000 com a grup d’investigació sobre la tècnica de l’actor. Ja van visitar el Principal l’any 2010 amb l’obra Com a pedres. Els seus resultats són fruit d’un treball de creació col•lectiu, caracteritzat per una clara voluntat de reflexió sobre noves formes de comunicació i expressió teatral contemporània.


  FITXA ARTÍSTICA
  CREACIÓ I DIRECCIÓ: Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz, Pau Pons
  INTERPRETACIÓ: Àlex Cantó, Jesús Muñoz, Pau Pons
  PRIDUCCIÓ: El Pont Flotant


  ESCOLA DE L'ESPECTADOR
  Després de la representació, us proposem una trobada amb la companyia per conèixer el procés de creació d'aquesta companyia valenciana, caracteritzat per la voluntat de recerca i reflexió entorn les noves formes de comunicació i d'expressió teatral.
  Durada: 70'

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Dret a vot

  Als demòcrates que votareu NO

  Dani Gàmez

  Vull donar les gràcies a totes les persones que votareu, i que votareu que no. I us vull donar les gràcies perquè vosaltres també lluitareu contra el sistema establert