Teatre, dansa i arts escèniques

El fill que vull tindre

Vilanova i la Geltrú | Teatre Principal | 20-05-2017

El fill que vull tindre

"EL FILL QUE VULL TINDRE" és el recull escènic del diàleg intergeneracional sorgit durant les sessions d'un taller de creació escènica al voltant del valor, la dificultat i l'esforç que requereix educar. Conflictes, pors, desitjos... Una dramatúrgia teixida amb el fil del temps, no exempta d'autocrítica, d'humor, tendresa i ironia. Un tribut de pares a fills i de fills a pares, malgrat els retrets. Present, passat i futur es troben en escena per contar-nos històries que parlen de la vida, de com estimem els nostres fills i els nostres pares i de com ens costa comunicar-nos.

El pont flotant és una companyia de teatre valenciana estable que neix l’any 2000 com a grup d’investigació sobre la tècnica de l’actor. Ja van visitar el Principal l’any 2010 amb l’obra Com a pedres. Els seus resultats són fruit d’un treball de creació col•lectiu, caracteritzat per una clara voluntat de reflexió sobre noves formes de comunicació i expressió teatral contemporània.


FITXA ARTÍSTICA
CREACIÓ I DIRECCIÓ: Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz, Pau Pons
INTERPRETACIÓ: Àlex Cantó, Jesús Muñoz, Pau Pons
PRIDUCCIÓ: El Pont Flotant


ESCOLA DE L'ESPECTADOR
Després de la representació, us proposem una trobada amb la companyia per conèixer el procés de creació d'aquesta companyia valenciana, caracteritzat per la voluntat de recerca i reflexió entorn les noves formes de comunicació i d'expressió teatral.
Durada: 70'

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!