Música, concerts, balls

J. S. BACH: Sonates, i reconstruccions

Vilanova i la Geltrú | Auditori Eduard Toldrà | 21-05-2017

J. S. BACH: Sonates, i reconstruccions

"La música de Bach té el poder de despullar els intèrprets. La seva inesgotable riquesa fa que el més extraordinari intèrpret sembli moltes vegades un principiant, ja que és difícil estar sempre a l’alçada de la seva música.” Aquest apunt escrit per Pablo Vayón al Diario de Sevilla explica molt bé la batalla que representa afrontar la interpretació de la música del Mestre Bach i sobretot de les seves sonates per a violí i clave obligat, les obres preferides pel seu fill Carl Phillip Emmanuel, juntament amb les passions. Aquests dos vilanovins, intèprets internacionals i experts en el repertori històric, us deixaran amb la boca oberta. Us ho podem assegurar. I la música de Bach, com sempre, també.

Proposta dins el Programa de Suport a la Creació de la Regidoria de Cultura de Vilanova i la Geltrú.


FITXA ARTÍSTICA:

violí barroc - JORGE JIMÉNEZ
clavicèmbal - SILVIA MÁRQUEZ
Durada: 60'

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!