Agenda del Penedès

Cinema i vídeo

Màscara d'Or 2017

Vilanova i la Geltrú | Teatre Principal | 22-02-2017

Màscara d'Or 2017

Durant la gala, es  projectaran els vídeos a concurs i seguidament es farà l'entrega de premis. La presentació, que sempre es desenvolupa mitjançant un espectacle conductor, promet aquest any estar farcit de sorpreses. En quan als premis, a més a més del "Premi al millor vídeo de Carnaval" i el "Premi a la Millor interpretació" s'ha creat una altra categoria que serà desvetllada durant la gala. Tanmateix, com l'any passat el joc de la "Pastanaga del Rei" tornarà a donar el tret de sortida durant l'espectacle.

En els darrers anys la Màscara d'Or ha anat creixent i guanyant públic, motiu pel qual i per facilitar l'accés als espectadors, aquest any s'han inclòs algunes novetats.

Per una banda, es durà a terme la venda anticipada d'entrades on-line a través de la pàgina web del Teatre Principal http://www.elprincipal.cat/venda-entrades-online/ i no es preveu la venda d'entrades a taquilla. La venda  començarà el divendres 17 de Febrer i s'acabarà el dimecres 22 de Febrer a les 19:55 (5 minuts abans que comenci la gala).

D'altra banda, també s'habilitarà un espai per seguir la retransmissió de l'espectacle en directe, que com altres anys s'oferirà a través del Canal Blau. Aquest segon espai serà el local social de Can Pistraus ubicat al C/ de la Unió 104.

El hashtag oficial de l'esdeveniment serà #mascarador17

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!