Agenda del Penedès

Activitats esportives

L’Arboç acollirà el “NAK Muay 8 - Muaythai Series”

L'Arboç | Poliesportiu Municipal de l’Arboç | 25-02-2017

L’Arboç acollirà el “NAK Muay 8 - Muaythai Series”

El Muaythai, coneguda també com a boxa tailandesa, és un art marcial y esport de contacte d’origen tailandès, que es desenvolupa de peu per mitjà de cops amb tècniques combinades de cames, braços, peus, genolls i colzes. Des del passat 6 de desembre el Muaythai ha estat reconegut com a esport olímpic pel Comitè Olímpic Internacional (COI), esdevenint l’esport 37 de la família olímpica.
La vetllada s’estructurarà en dues parts ben diferenciades. En primer lloc, a les 4 de la tarda, començarà la competició amb reglament olímpic de la Federació Internacional de Muaythai Amateur IFMA (única organització reconeguda pel COI) i, a partir de les 6 de la tarda, s’iniciarà el campionat professional amb interessants combats amb esportistes professionals de primera línia, amb l’actuació de fins a 5 lluitadors de la selecció espanyola de Muaythai convocats per al proper mundial de Minsk, a Bielorrússia, el pròxim més de maig. Els moments àlgids de la vetllada seran, sens dubte, el torneig “Super 4 de 70 kg” entre els millors lluitadors del país, i l’actuació de la Campiona d’Europa professional i medalla de Plata al Mundial, Sarai Medina, que s’enfrontarà a la campiona nacional alemanya Nina Schumacher.
Totes les persones empadronades a l’Arboç tenen l’entrada gratuïta. Només cal que s’adrecin a l’Oficina de Turisme amb el seu DNI a recollir-la. Tots els menors hauran d’anar acompanyats d’un adult. El preu de l’entrada pels no empadronats serà de 15 euros, i també es podrà adquirir a l’Oficina de Turisme.
Aquest és un acte organitzat per la TV Fight Time Entertainment amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç i l’Associació Espanyola de Muaythai.

Lloc i adreça de l'acte

  • L'Arboç
  • Poliesportiu Municipal de l’Arboç
  • 16 h

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!